Εμπειρία χρήσης Arthrolon

Εμπειρία χρήσης κρέμας Arthrolon από την Irina από την Αγία Πετρούπολη

Πρόσφατα η άρθρωση του αγκώνα μου μολύνθηκε. Ένα πολύ άβολο πράγμα: είναι εντάξει να μην κουνήσετε το χέρι σας, πονάει αμέσως. Αυτό χαλάει πολύ τη ζωή, πρέπει να είστε προσεκτικοί, να μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις, χρησιμοποιήστε σχεδόν μόνο το ένα χέρι.

Διαγνώστηκε με οστεοαρθρίτιδα αγκώνα. Ο γιατρός συνέστησε την κρέμα Arthrolon για αρθρώσεις, εξηγώντας ότι αυτό είναι ένα σύγχρονο αποτελεσματικό μέσο, αλλά συχνά παραποιείται και επομένως πρέπει να αγοραστεί στον επίσημο ιστότοπο. Βρήκα τον επίσημο ιστότοπο και παρήγγειλα - πολύ σύντομα ήρθε ένας ωραίος σωλήνας και άρχισα να τον χρησιμοποιώ.

Εμπειρία με τη χρήση κρέμας arthrolon

Πώς χρησιμοποιείτε την κρέμα;

Είναι πολύ απλό: λιπάνετε ένα πονεμένο σημείο τρεις φορές την ημέρα. Το κυριότερο είναι να μην το χάσετε.

Το έκανα και κάθε μέρα γινόταν πιο εύκολο. Ο πόνος και το πρήξιμο είχαν φύγει. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας χρήσης, τελειώνω την πορεία και ο αγκώνας μου πρακτικά δεν πονάει. Μπορώ να κινήσω τα χέρια μου κανονικά και να ζήσω μια γεμάτη ζωή. Ο γιατρός είπε ότι μετά την ολοκλήρωση του κύριου μαθήματος, θα ήταν δυνατό να λιπαίνεται συνεχώς ο αγκώνας - για πρόληψη. Νομίζω ότι θα το κάνω.

Εν τω μεταξύ, αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου σχετικά με τη χρήση της κρέμας καθώς αυτή η εμπειρία ήταν πολύ θετική. Αυτό το εργαλείο λειτουργεί πραγματικά!